Vårt Mediaarbete har som syfte att nå människor som befinner sig utanför kyrkans väggar och som har en längtan att ta del av gudstjänster och församlingsaktiviteter.

För dem som inte har möjlighet att närvara, förmedlar vi församlingens olika möten och händelser via sociala medier. Vår målsättning är, att kl.11.00 varje söndag, direktsända gudstjänsten från vår hemsida.
Varje vecka uppdateras våra sociala medier med aktuella teman och aktiviteter, riktade till alla, även den som funderar på kristen tro och vad det kan innebära.
Vid varje gudstjänst erbjuder vi möjligheten att nå oss direkt via chatt, där man anonymt kan förmedla specika bönämnen.

img_0154Vi som jobbar med media här KCV har ett intresse att kunna förmedla på bästa sätt till dig som läser ser på webb-tv eller lyssnar på podcast. Vår förhoppning att så fort som möjligt få bättre kapacitet för bättre sändningar på webben. Du som ser och följer oss kan ge oss feedback genom att skriva här nere på meddelande och ge synpunkter. Mvh Webb ansvarig.


 

Äldre Gudstjänster på vimeo

Vimeo Gudstjänster