I söndags tog vi beslutet att anlita Hansson & Söner Entreprenad AB för att bygga en ny Kyrka i Stenungsund. Detta är något helt fantastiskt, inte många människor får vara med om det under sin livstid. Att få nåden och därmed glädjen att bygga ett stort hus med ett stort kors som proklamerar Kristus är något som inspirerar, berör och möjliggör för att fler skall komma till tro.

 

Att bygga upp en ny kyrka och att samla in dess medel!

 

Allt har sin tid, allt som sker under himlen har sin tid. Bygga upp har sin tid…och samla ihop stenar har sin tid. (Pred 3)

Hösten 2015 och våren 2016 kommer att vara en speciell tid i församlingen historia. En tid med ett särskilt uppdrag ifrån himlen av att vara med och bygga upp en ny kyrka i Stenungsund. Vi får vara med att både bygga upp och att samla in.

Byggföretaget kommer nu börja bygga upp och vi fortsätter som församlingen att samla in dess medel!

 

Under oktober månad har vi en insamlingskampanj till förmån för vår nya kyrka!

Det säger jag: Den som sår sparsamt skall skörda sparsamt, och den som sår rikligt skall skörda rikligt. Var och en må ge vad han har beslutat sig för i sitt hjärta, inte med olust eller av tvång. Ty Gud älskar en glad givare. Och Gud har makt att låta all nåd överflöda till er, så att ni alltid och under alla förhållanden har nog av allting och kan ge i överflöd till varje gott verk. – 2 kor 9:6-8

 

När vi gör det möjliga så gör Gud det omöjliga. Låt oss tillsammans göra vår del under oktober månad. Inte av tvång eller olust utan för att vi älskar Jesus. Låt oss vara med och så in en sådd i KCV´s nya kyrka. Bibeln säger; så läge jorden består, skall sådd och skörd, köld och värme, sommar och vinter, dag och natt aldrig upphöra (1 Mos 8:22). Den som sår sparsamt får skörda sparsamt och den som sår rikligt får skörda rikligt. Gud har makt att låta all nåd överflöda till dig. Ge vad du upplever i ditt hjärta att just du skall ge.

 

Under oktober månad vill vi samla in mycket pengar! 

Alla kan vara med och be och alla kan ge något. Du finns som kan vara med och ge mycket och du finns som kan ge mindre. Ingen bedöms utifrån vad man ger eller inte ger. Låt oss tillsammans göra detta! Slutmålet är 2.131.500 kr för att bygga hela huset i ett svep samt riva den gamla kyrkan för att få till en stor ny parkeringsplats.

Låt både Guds rike och Guds församling få kosta på lite under oktober månad. Nu är det tid att ge och att på allvar börja samla in medel som kan hjälpa oss bygga vår nya kyrka!

 

 

Bankgiro: 5443-6993 Viktigt! Märk inbetalningen ”Nya kyrkan”.

 

Tack för att du står med i bön och tack för din gåva under oktober månad! (sprid gärna detta till alla du känner och några till)

 

/Församlingsledningen

This entry was posted in Okategoriserade and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.